Νέες γευστικές εμπειρίες παγωτού στο Costis patisserie


Μία ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση που αποτελεί τη «σφραγίδα» της σκληρής δουλειάς της FnA Company, πραγματοποιήθηκε στο αρτοζαχαροπλαστείο Costis – Patisserie. Σε συνεργασία με την Benetton, παρουσιάσαμε στο καταναλωτικό κοινό μία σειρά από μοναδικές γεύσεις παγωτού, με διατροφικές ετικέτες οι οποίες υπολογίστηκαν μέσα από το λογισμικό FnA Method.

Το Costis – Patisserie στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, αγοράζοντας το λογισμικό FnA Method έξι μήνες πριν βγει επίσημα στην αγορά. Γι’ αυτό και η εν λόγω εκδήλωση ήταν εξαιρετικής σημασίας για εμάς.

Από τις γεύσεις, λοιπόν, που ξεχωρίσαμε είναι το σορμπέ βατόμουρο φράουλα με 75% φρούτο και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Μία ακόμα γεύση που θεωρούμε ότι θα ξεχωρίσει το φετινό καλοκαίρι είναι το γαλένι – βατόμουρο, ένα παραδοσιακό τυρί κρέμα που παρασκευάζεται στο Ρουκάνι Ηρακλείου από τοπικό παραγωγό και με τη γεύση του βατόμουρου να είναι έντονη.

Η ομάδα RnD της FnA Company επιμελήθηκε τα συνταγολόγια του Costis – Patisserie. Είμαστε σίγουροι ότι έπεται συνέχεια στις μοναδικές δημιουργίες.