Το λογισμικό FnA Method (Formulate and Analysis Method) είναι το πρώτο λογισμικό στην Ελλάδα, «σύμμαχος» στους ζαχαροπλάστες, τεχνολόγους τροφίμων και επιχειρηματίες του κλάδου, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να υπολογίσουν εύκολα, με ακρίβεια και χαμηλό κόστος τις διαθρεπτικές ετικέτες των τροφίμων.

Ακόμη, τούς παρέχει τη δυνατότητα να εξισορροπούν τις συνταγές τους, να διαχειρίζονται το κοστολόγιο τους, αλλά και το εργατικό κοστολόγιο της παραγωγής. Οι χρήστες του λογισμικού θα μπορούν να οργανώσουν την ημερήσια παραγωγή τους, υπολογίζοντας τις συνταγές, τα κοστολόγια αυτών, αλλά και την ποσότητα των
πρώτων υλών που χρειάζονται αθροιστικά για τις ημερήσιες ανάγκες της παραγωγής.

Επιπλέον, μέσα από το FnA Method θα μπορούν να δημιουργούν την τελική σύνθεση γλυκού (π.χ. Τάρτα Λεμόνι). Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν δύο ή περισσότερες συνταγές ως προς τις παραμέτρους τούς. Την ίδια ώρα, θα ελέγχουν το απόθεμα των πρώτων υλών τους.

Εν κατακλείδι:
• Αναλύστε και οργανώστε το συνταγολόγιο του εργαστηρίου σας μέσα από την πιο σύγχρονη πλατφόρμα ζαχαροπλαστικής!
• Διαχειριστείτε τις παραμέτρους των συνταγών σας, σύμφωνα με την τεχνολογία του παγωτού, των μους και της σοκολάτας.
• Υπολογίστε το ποσοστό των σακχάρων, των λιπαρών, των ΣΥΑΛ, των συνολικών στερεών, τη γλυκύτητα του προϊόντος, το ποσοστό λακτόζης, την αντιψυκτική ισχύ της συνταγής σας και βρείτε τη θερμοκρασία σερβιρίσματος ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος σας (σορμπέ ή παγωτό).
• Υπολογίστε το ποσοστό βουτύρου κακάο της συνταγής σας, το ποσοστό ξηρού κακάο, την Εκτιμώμενη Δραστηριότητα Ελεύθερου Νερού (Αw) και την Εκτιμώμενη Διάρκεια Ζωής του τελικού προϊόντος.
Δημιουργήστε αυτόματα τη διαθρεπτική επισήμανση και την ετικέτα του τροφίμου σας, σε πλήρη συμμόρφωση με τον ΕΚ 1169/2011, σε πέντε διαφορετικές γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

 

Σε πέντε! Ναι, σε πέντε!

Το λογισμικό FnA Method θα είναι πλήρως λειτουργικό σε πέντε διαφορετικές γλώσσες. Δημιουργήστε αυτόματα τη διαθρεπτική επισήμανση και την ετικέτα του τροφίμου σας, σε πλήρη συμμόρφωση με τον ΕΚ 1169/2011, στις εξής γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Χειριστείτε όλες τις λειτουργίες του λογισμικού σε όποια από τις γλώσσες επιθυμείτε.

Φυσικά. Το λογισμικό FnA Method απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν όρεξη για εξέλιξη και νέες πληροφορίες, οι οποίες θα πάνε τη δουλειά τους ένα βήμα παρακάτω.

Αν ο όγκος και οι λειτουργίες της επιχείρησης σας είναι συγκεκριμένες, σας συνιστούμε να αγοράσετε τη βασική έκδοση του λογισμικού “Standard”. Συμπληρωματικά σε αυτή, μπορείτε να προσθέσετε όποια πακέτα επιθυμείτε, εφόσον τα χρειάζεστε.

Το λογισμικό αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε μεγάλες επιχειρήσεις. Οι βασικές του λειτουργίες, όπως η κοστολόγηση των συνταγών και του εργατικού κοστολογίου, η διαχείριση της ημερήσιας παραγωγής, η δημιουργία ετικέτας, η ανάλυση των συνταγών, αποτελούν βασικές και σημαντικές λειτουργίες για όλες τις επιχειρήσεις.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με το λογισμικό FnA Method, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από τη σχετική πλατφόρμα που βρίσκεται στο site, αλλά και στο email info@fna.gr.

Παράλληλα, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στα social media της FnA Company, είτε στο chat της εφαρμογής.

Μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε σχετικά με την πολιτική κοστολόγησης στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://fna.gr/elements/pricing tables/

Όσο μεγαλύτερο -σε αριθμό- είναι το πακέτο ετικετών που έχετε επιλέξει, τόσο η τιμή ανά ετικέτα μικραίνει.

Έτσι, μπορείτε να αγοράσετε πακέτο ετικετών όπου το κόστος κυμαίνεται στα 11 ευρώ/ετικέτα (πακέτο για 10 ετικέτες), στα 8,5 ευρώ/ετικέτα (πακέτο για 20 ετικέτες), 6 ευρώ/ετικέτα (πακέτο για 50 ετικέτες), με τη χαμηλότερη τιμή να φτάνει τα 4 ευρώ/ετικέτα (πακέτο για 100 ετικέτες).

Το κόστος ανανέωσης της συνδρομής για κάθε επόμενο χρόνο είναι στα 100 ευρώ/έτος. 

Η επιβάρυνση αυτή υπάρχει διότι είναι αναγκαία η συντήρηση του συστήματος, ενώ απαραίτητα είναι τα updates στη βάση δεδομένων και τις λειτουργίες του λογισμικού.

Εάν επιθυμείτε να σταματήσετε προσωρινά και δεν θέλετε να πληρώσετε το ποσό της ανανέωσης, ο λογαριασμός σας θα αδρανοποιηθεί έως και 1 χρόνο μετά.

Αν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε στις λειτουργίες του λογισμικού FnA Method, μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της ανανέωσης και να επιστρέψετε ξανά κοντά μας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, μετά το πέρας του ενός έτους αδρανοποίησης, ο λογαριασμός θα διαγράφεται ολοκληρωτικά.

Με το FnA Method μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας εύκολα και γρήγορα από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτετε (υπολογιστή, tablet και κινητό).  Videos tutorial και οδηγίες βήμα προς βήμα θα είναι προσβάσιμα προς όλους στη σελίδα του λογισμικού www.fna.gr .

Αν παρόλα αυτά, το υλικό αυτό δεν καλύπτει τυχόν απορίες σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε σχετικές λεπτομέρειες στο «Υποστήριξη σχετικά με το λογισμικό».

Στη βάση δεδομένων του FnA Method μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών χαρακτηριστικών προϊόντων, γνωστών brands που χρησιμοποιούνται ευρέως στα εργαστήρια.

Αν, παρόλα αυτά, δεν μπορείτε να βρείτε την προδιαγραφή που ψάχνετε, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας και ζητήστε του το φύλλο τεχνικών προδιαγραφών με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος σας.

Στη συνέχεια, ανατρέξτε στην κατηγορία «Τα Συστατικά μου», πατήστε το κουμπί «Προσθήκη» και περάστε την προδιαγραφή του προϊόντος στην βάση δεδομένων του λογαριασμού σας.

Οι προδιαγραφές αυτές είναι εμφανείς μόνο στον δικό σας λογαριασμό και όχι σε άλλους χρήστες, ούτε στην κεντρική βάση δεδομένων του λογισμικού.

Ανατρέξτε στον σχετικό οδηγό στα video tutorials. Αν δεν τα καταφέρετε, επικοινωνήστε μαζί μας. Δείτε σχετικές λεπτομέρειες στο «Υποστήριξη σχετικά με το λογισμικό».

Φυσικά. Καθημερινά η ομάδα της FnA Company εργάζεται πάνω στο λειτουργικό κομμάτι, τον κώδικα και το interface του λογισμικού με έναν και μόνο στόχο: Την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Όραμά μας είναι αυτό το λογισμικό να γίνει το πιο χρήσιμο εργαλείο για τον επαγγελματία του χώρου. Γι’ αυτό το λόγο αναπτύσσουμε, ανανεώνουμε και προσθέτουμε καινούργια τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες με online εκδόσεις (υpdates του λογισμικού).

Σας εγγυόμαστε ότι σε καμία περίπτωση, τα updates του λογισμικού δε θα διακόψουν την λειτουργία σας ούτε θα επηρεάσουν τις πληροφορίες που έχετε καταχωρήσει στο σύστημα.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή μέσω συντόμευσης από την ιστοσελίδα του λογισμικού www.fnamethod.gr και χρησιμοποιήστε το κανονικά μέσα από το friendly use προφίλ για την συντόμευση του κινητού.  

Στα applications αυτά θα μπορείτε να συνδεθείτε κανονικά με τους κωδικούς που ήδη έχετε και έτσι να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή από όλες τις συσκευές σας, χρησιμοποιώντας το ίδιο username και password που έχετε ορίσει, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε κάτι παραπάνω.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να βάλετε τους κωδικούς σας!

Δείτε την πολιτική κοστολόγησης στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://fna.com.gr/index.php/2021/12/25/pricing/ 

Επικοινωνήστε μαζί μας για την αποστολή της οικονομική σας προσφοράς. Στη συνέχεια, θα αναμένουμε την κατάθεση των χρημάτων στον εταιρικό μας λογαριασμό για να σας ανοίξουμε το λογαριασμό σας.

Αναλυτικές οδηγίες θα σταλούν μέσω email σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης, αλλά και το πώς μπορείτε να αλλάξετε τον προσωρινό σας κωδικό. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση.

Αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα κατά την πληρωμή;

Επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Οι υπεύθυνοι τεχνικοί θα σας καθοδηγήσουν ή θα επιβεβαιώσουν την συναλλαγή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email info@fna.gr με θέμα μηνύματος «Πρόβλημα κατά την πληρωμή» ή στο τηλέφωνο: +306940204963.

Μη διστάσετε στιγμή! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Γραφτείτε στο newsletter της εταιρείας μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα της FnA Company, καθώς και τα ενημερωτικά δελτία.

Ακολουθήστε μας ακόμη σε Facebook και Instagram, στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας @fna.company.

Αν προσπαθήσετε να μπείτε στο λογαριασμό σας χωρίς επιτυχία, βάζοντας λανθασμένο username ή password, θα έχετε τη δυνατότητα να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας από το σύνδεσμο «Δεν μπορώ να συνδεθώ» που εμφανίζεται. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας στο e-mail info@fna.gr με θέμα «Υποστήριξη» για να σας ρυθμίσουμε έναν προσωρινό κωδικό πρόσβασης, μετά από μία διαδικασία ελέγχου ασφαλείας.

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

Jordi Puigvert
Jordi Puigvert
Read More
It is the most complete formulation and laveling software right now in the market, due the fact that you can work out formulations related on parameters for Ice cream/gelato and sorbet, Pastry, Bakery, chocolate and Cuisine. Also because the data base it really settled and of course the opportunity to introduce your ingredients according to your needs. Being able to save the ingredients into a personal data base with all the facts related on allergies and food trends as plant based, etc is also a must.
Δημήτρης Τσ.
Δημήτρης Τσ.
Read More
Πολύ καλό λογισμικό για τον υπολογισμό συνταγών ζαχαροπλαστικής και παγωτού!
Γιώργος Κ.
Γιώργος Κ.
Read More
Το λογισμικό, σε σύγκριση με ευρωπαϊκά και αμερικανικά λογισμικά που έχω δοκιμάσει, είναι ότι πιο ολοκληρωμένο. Με ουσιώδεις και χρήσιμες πληροφορίες για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου. Πραγματικά πολύτιμο εργαλείο!
Νίκος Λ.
Νίκος Λ.
Read More
Προσωπικά θεωρώ το λογισμικό το καλύτερο στην αγορά με διαφορά. Εύκολο στη χρήση και πάρα πολύ οικονομικό για όλα τα προνόμια που προσφέρει.
Κωνσταντίνος Μ.
Κωνσταντίνος Μ.
Read More
Το λογισμικό είναι ό,τι καλύτερο έχω βρει στην αγορά! Μου έχει λύσει τα χέρια στην παραγωγή παγωτού, αλλά και στη ζαχαροπλαστική.
Previous
Next