Το λογισμικό FnA Method (Formulate and Analysis Method) είναι το πρώτο λογισμικό στην Ελλάδα, «σύμμαχος» στους ζαχαροπλάστες, τεχνολόγους τροφίμων και επιχειρηματίες του κλάδου, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να υπολογίσουν εύκολα, με ακρίβεια και χαμηλό κόστος τις διαθρεπτικές ετικέτες των τροφίμων.

Ακόμη, τους παρέχει τη δυνατότητα να εξισορροπούν τις συνταγές τους, να διαχειρίζονται το κοστολόγιο τους, αλλά και το εργατικό κοστολόγιο της παραγωγής. Οι χρήστες του λογισμικού θα μπορούν να οργανώσουν την ημερήσια παραγωγή τους, υπολογίζοντας τις συνταγές, τα κοστολόγια αυτών, αλλά και την ποσότητα των πρώτων υλών που χρειάζονται αθροιστικά για τις ημερήσιες ανάγκες της παραγωγής.

Επιπλέον, μέσα από το FnA Method θα μπορούν να δημιουργούν την τελική σύνθεση γλυκού (π.χ. τάρτα λεμόνι). Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν δύο ή περισσότερες συνταγές ως προς τις παραμέτρους τους. Την ίδια ώρα, θα ελέγχουν το απόθεμα των πρώτων υλών τους.

Εν κατακλείδι:
• Αναλύεις και οργανώνεις το συνταγολόγιο του εργαστηρίου σου μέσα από την πιο σύγχρονη πλατφόρμα ζαχαροπλαστικής
• Διαχειρίζεσαι τις παραμέτρους των συνταγών σου, σύμφωνα με την τεχνολογία του παγωτού, των μους και της σοκολάτας
• Υπολογίζεις το ποσοστό των σακχάρων, των λιπαρών, των ΣΥΑΛ, των συνολικών στερεών, τη γλυκύτητα του προϊόντος, το ποσοστό λακτόζης, την αντιψυκτική ισχύ της συνταγής σου και βρίσκεις τη θερμοκρασία σερβιρίσματος ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος σου (σορμπέ ή παγωτό)
• Υπολογίζεις το ποσοστό βουτύρου κακάο της συνταγής σου, το ποσοστό ξηρού κακάο, την Εκτιμώμενη Δραστηριότητα Ελεύθερου Νερού (Αw) και την Εκτιμώμενη Διάρκεια Ζωής του τελικού προϊόντος
Δημιουργείς αυτόματα τη διαθρεπτική επισήμανση και την ετικέτα του τροφίμου σου, σε πλήρη συμμόρφωση με τον ΕΚ 1169/2011, σε πέντε διαφορετικές γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Σε πέντε. Ναι, σε πέντε!

Το λογισμικό FnA Method είναι πλήρως λειτουργικό σε πέντε διαφορετικές γλώσσες. Δημιουργείς αυτόματα τη διαθρεπτική επισήμανση και την ετικέτα του τροφίμου σου, σε πλήρη συμμόρφωση με τον ΕΚ 1169/2011, στις εξής γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Χειρίζεσαι όλες τις λειτουργίες του λογισμικού σε όποια από τις γλώσσες επιθυμείς.

Φυσικά. Το λογισμικό FnA Method απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν όρεξη να εξελιχθούν και να πάνε τη δουλειά τους ένα βήμα παρακάτω.

Αν ο όγκος και οι λειτουργίες της επιχείρησής σου είναι συγκεκριμένες, σου συνιστούμε να αγοράσεις τη βασική έκδοση του λογισμικού “Standard”. Συμπληρωματικά σε αυτή, μπορείς να προσθέσεις όποια πακέτα επιθυμείς, εφόσον τα χρειάζεσαι.

Το λογισμικό αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε μεγάλες επιχειρήσεις. Οι βασικές του λειτουργίες, όπως η κοστολόγηση των συνταγών και του εργατικού κοστολογίου, η διαχείριση της ημερήσιας παραγωγής, η δημιουργία ετικέτας, η ανάλυση των συνταγών, αποτελούν βασικές και σημαντικές λειτουργίες για όλες τις επιχειρήσεις.

Για οτιδήποτε χρειαστείς σχετικά με το λογισμικό FnA Method, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσα από τη σχετική πλατφόρμα που βρίσκεται στο site, αλλά και στο email info@fna.gr.

Παράλληλα, μπορείς να μας στείλεις μήνυμα στα social media της FnA Company, είτε στο chat της εφαρμογής.

Μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι σχετικά με την πολιτική κοστολόγησης στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://fna.gr/elements/pricing tables/

Όσο μεγαλύτερο -σε αριθμό- είναι το πακέτο ετικετών που έχεις επιλέξει, τόσο η τιμή ανά ετικέτα μικραίνει.

Έτσι, μπορείς να αγοράσεις πακέτο ετικετών όπου το κόστος κυμαίνεται στα 11 ευρώ/ετικέτα (πακέτο για 10 ετικέτες), στα 8,5 ευρώ/ετικέτα (πακέτο για 20 ετικέτες), 6 ευρώ/ετικέτα (πακέτο για 50 ετικέτες), με τη χαμηλότερη τιμή να φτάνει τα 4 ευρώ/ετικέτα (πακέτο για 100 ετικέτες).

Το κόστος ανανέωσης της συνδρομής για κάθε επόμενο χρόνο είναι στα 100 ευρώ/έτος. 

Η επιβάρυνση αυτή υπάρχει διότι είναι αναγκαία η συντήρηση του συστήματος, ενώ απαραίτητα είναι τα updates στη βάση δεδομένων και τις λειτουργίες του λογισμικού.

Εάν επιθυμείς να σταματήσεις προσωρινά και δε θέλεις να πληρώσεις το ποσό της ανανέωσης, ο λογαριασμός σου θα αδρανοποιηθεί έως και 1 χρόνο μετά.

Αν αλλάξεις γνώμη και θέλεις να επιστρέψεις στις λειτουργίες του λογισμικού FnA Method, μπορείς να πληρώσεις το ποσό της ανανέωσης και να επιστρέψεις ξανά κοντά μας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, μετά το πέρας του ενός έτους αδρανοποίησης, ο λογαριασμός θα διαγρφεί ολοκληρωτικά.

Με το FnA Method μπορείς να διαχειριστείς το λογαριασμό σου εύκολα και γρήγορα από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτεις (υπολογιστή, tablet και κινητό). Videos tutorial και οδηγίες βήμα προς βήμα θα είναι προσβάσιμα προς όλους στη σελίδα του λογισμικού www.fna.gr .

Αν παρόλα αυτά, το υλικό αυτό δεν καλύπτει τυχόν απορίες σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Δες σχετικές λεπτομέρειες στο «Υποστήριξη σχετικά με το λογισμικό».

Στη βάση δεδομένων του FnA Method μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών χαρακτηριστικών προϊόντων, γνωστών brands που χρησιμοποιούνται ευρέως στα εργαστήρια.

Αν, παρόλα αυτά, δεν μπορείς να βρεις την προδιαγραφή που ψάχνεις, επικοινώνησε με τον προμηθευτή σου και ζήτησε το φύλλο τεχνικών προδιαγραφών με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος σου.

Στη συνέχεια, μπορείς να ανατρέξεις στην κατηγορία «Τα Συστατικά μου», πατάς το κουμπί «Προσθήκη» και περνάς την προδιαγραφή του προϊόντος στην βάση δεδομένων του λογαριασμού σου.

Οι προδιαγραφές αυτές είναι εμφανείς μόνο στο δικό σου λογαριασμό και όχι σε άλλους χρήστες, ούτε στην κεντρική βάση δεδομένων του λογισμικού.

Μπορείς να ανατρέξεις στο σχετικό οδηγό στα video tutorials. Αν δεν τα καταφέρεις, επικοινώνησε μαζί μας. Δες σχετικές λεπτομέρειες στο «Υποστήριξη σχετικά με το λογισμικό».

Φυσικά. Καθημερινά η ομάδα της FnA Company εργάζεται πάνω στο λειτουργικό κομμάτι, τον κώδικα και το interface του λογισμικού με έναν και μόνο στόχο: Την καλύτερη εξυπηρέτησή σου.

Όραμά μας είναι αυτό το λογισμικό να γίνει το πιο χρήσιμο εργαλείο για τον επαγγελματία του χώρου. Γι’ αυτό το λόγο αναπτύσσουμε, ανανεώνουμε και προσθέτουμε καινούργια τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες με online εκδόσεις (υpdates του λογισμικού).

Σου εγγυόμαστε ότι σε καμία περίπτωση τα updates του λογισμικού δε θα διακόψουν την λειτουργία σου ούτε θα επηρεάσουν τις πληροφορίες που έχεις καταχωρήσει στο σύστημα.

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή μέσω συντόμευσης από την ιστοσελίδα του λογισμικού www.fnamethod.gr και χρησιμοποιήστε το κανονικά μέσα από το user friendly προφίλ για τη συντόμευση του κινητού.  

Στα applications αυτά θα μπορείς να συνδεθείς κανονικά με τους κωδικούς που ήδη έχεις και έτσι να αποκτήσεις πρόσβαση στην εφαρμογή από όλες τις συσκευές σου, χρησιμοποιώντας το ίδιο username και password που έχεις ορίσει, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις κάτι παραπάνω.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βάλεις τους κωδικούς σου.

Δες την πολιτική κοστολόγησης στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://fna.com.gr/index.php/2021/12/25/pricing/ 

Επικοινώνησε μαζί μας για την αποστολή της οικονομική προσφοράς. Στη συνέχεια, θα αναμένουμε την κατάθεση των χρημάτων για να σου ανοίξουμε το λογαριασμό.

Αναλυτικές οδηγίες θα σταλούν μέσω email σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης, αλλά και το πώς μπορείς να αλλάξεις τον προσωρινό σου κωδικό. 

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινώνησε με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Οι υπεύθυνοι τεχνικοί θα σε καθοδηγήσουν ή θα επιβεβαιώσουν την συναλλαγή σου.

Στείλε μας email στο info@fna.gr με θέμα μηνύματος «Πρόβλημα κατά την πληρωμή» ή κάλεσέ μας στο τηλέφωνο +306940204963.

Μη διστάσεις στιγμή. Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε.

Εγγράψου στο newsletter της εταιρείας μας για να λαμβάνεις όλα τα νέα της FnA Company, καθώς και τα ενημερωτικά δελτία.

Ακολούθησέ μας ακόμη σε Facebook και Instagram.

Facebook: FnA Company

Instagram: @fnaacademy

Αν προσπαθήσεις να μπεις στο λογαριασμό σου χωρίς επιτυχία, βάζοντας λανθασμένο username ή password, θα έχεις τη δυνατότητα να επαναφέρεις τον κωδικό πρόσβασής σου από το σύνδεσμο «Δεν μπορώ να συνδεθώ» που εμφανίζεται. Εναλλακτικά, επικοινώνησε με το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας στο e-mail info@fna.gr με θέμα «Υποστήριξη» για να σου ρυθμίσουμε έναν προσωρινό κωδικό πρόσβασης, μετά από μία διαδικασία ελέγχου ασφαλείας.

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

Jordi Puigvert
Jordi Puigvert
Read More
It is the most complete formulation and laveling software right now in the market, due the fact that you can work out formulations related on parameters for Ice cream/gelato and sorbet, Pastry, Bakery, chocolate and Cuisine. Also because the data base it really settled and of course the opportunity to introduce your ingredients according to your needs. Being able to save the ingredients into a personal data base with all the facts related on allergies and food trends as plant based, etc is also a must.
Δημήτρης Τσ.
Δημήτρης Τσ.
Read More
Πολύ καλό λογισμικό για τον υπολογισμό συνταγών ζαχαροπλαστικής και παγωτού!
Γιώργος Κ.
Γιώργος Κ.
Read More
Το λογισμικό, σε σύγκριση με ευρωπαϊκά και αμερικανικά λογισμικά που έχω δοκιμάσει, είναι ότι πιο ολοκληρωμένο. Με ουσιώδεις και χρήσιμες πληροφορίες για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου. Πραγματικά πολύτιμο εργαλείο!
Νίκος Λ.
Νίκος Λ.
Read More
Προσωπικά θεωρώ το λογισμικό το καλύτερο στην αγορά με διαφορά. Εύκολο στη χρήση και πάρα πολύ οικονομικό για όλα τα προνόμια που προσφέρει.
Κωνσταντίνος Μ.
Κωνσταντίνος Μ.
Read More
Το λογισμικό είναι ό,τι καλύτερο έχω βρει στην αγορά! Μου έχει λύσει τα χέρια στην παραγωγή παγωτού, αλλά και στη ζαχαροπλαστική.
Previous
Next