Skourogiannakis Yiannis:
CEO, Founder FnA Company

✍️ Γεννήθηκε το 1996 και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σε ηλικία 14 ετών, παράλληλα με το σχολείο, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη ζαχαροπλαστική

✍️ Με παρότρυνση του δασκάλου του ξεκίνησε να στρέφεται και να αναζητεί περισσότερο την τεχνογνωσία και την τροφογνωσία της ζαχαροπλαστικής παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων τεχνολογίας παγωτού σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

✍️ Τελειώνοντας το Λύκειο, ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του σπουδές στον τομέα Ζαχαροπλαστικής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

✍️ Εργάστηκε επί σειρά ετών σε εταιρία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής και άλλες επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα το 2018 ξεκίνησε τις σπουδές του στον τομέα της Τεχνολογίας Τροφίμων στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

✍️ Αφιερώνοντας καθημερινά πολλές ώρες αναλύοντας συνταγές, υπολογίζοντας και διαβάζοντας αποφάσισε να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες του και το 2019 βρέθηκε και εργάστηκε στην Γαλλία.

✍️ Καθ’ολη την διάρκεια της συνεχούς αναζήτησης του, βρήκε υποστήριξη και παρακολούθησε σεμινάρια τεχνολογίας και τεχνογνωσίας δίπλα στον Maurizio Paci, Maurizo Avenna, Jordi Puigvert, Alain Chartier αναζητώντας συνεχώς την εξέλιξη και τον εμπλουτισμό των γνώσεων του.

✍️ Επιστρέφοντας από την Γαλλία ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια τεχνολογίας και διατροφικής ετικέτας, τα οποία στάθηκαν και η αφορμή για να δημιουργήσει το λογισμικό FnA Method.

✍️ Ένα λογισμικό που συνδυάζει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τόσο στους υπολογισμούς και τις αναλύσεις συνταγών, όσο και στην δημιουργία διατροφικών ετικετών σύμφωνα με την Νομοθεσία (E.K. 1169/2011).

✍️ Το ταξίδι προς την γνώση συνεχίζεται, ενώ όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, επιδιώκει αυτή η πλατφόρμα να λειτουργήσει ως “κλειδί” επικοινωνίας, ανοίγοντας νέους ορίζοντας ως προς την τεχνολογία της ζαχαροπλαστικής και τον μαγικό κόσμο του Formulation.

Vassilis Kokkinidis: Photographer of FnA Company

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1987. Η αγάπη του για την σοκολάτα και την γευσιγνωσία γλυκών τον οδήγησε στις καλύτερες βιτρίνες ζαχαροπλαστείων, ενώ οι ορίζοντες του δεν περιορίστηκαν μόνο στην Ελλάδα.

✍️ Πρώτο του μέλημα, η καθαρότητα των γλυκών και η σωστή πρώτη ύλη. Ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογραφία, ενώ μεγάλη του αγάπη είναι ο χορός. Η φωτογραφία τον οδήγησε σε πολλές παρουσιάσεις και σεμινάρια αρτοποιίας παγωτού και ζαχαροπλαστικής, φωτογραφίζοντας τις δημιουργίες των σεφ.

Έχει την δική του συλλογή σοκολάτας, με πάνω από 700 συσκευασίες. Αγαπημένη του σοκολάτα η Valrhona. 🍫🍫🍫

🙏 Ως συνοδοιπόρος και βασικός υποστηρικτής στο εγχείρημα της FnA, ο Βασίλης μας ακολουθεί και αποθανατίζει τα σεμινάρια μας, ενώ προσφέρει και προσωπική στήριξη σε όλες τις ενέργειες της εταιρίας και ιδιαίτερα στον φίλο του και ιδρυτή του προγράμματος Γιάννη.

Σε ευχαριστούμε για όλα Βασίλη! #ΜeetOurTeam #FnACompany

Γιώτα Αρχοντάκη: Αρθρογράφος στην ιστοσελίδα της FnA Company

✍️Η Γιώτα Αρχοντάκη γεννήθηκε το 1996, μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Το πάθος της για τη λογοτεχνία και τη συγγραφή κειμένων ήταν εμφανές από τα παιδικά χρόνια, τότε, στην Δ’ Δημοτικού που έλαβε δώρο το πρώτο λογοτεχνικό της βιβλίο απ’ όπου «ρούφηξε» κάθε λέξη μέχρι να αποκτήσει το επόμενο.

✍️Από νωρίς κατάλαβε ότι αγαπάει να γράφει κείμενα είτε σε μορφή ημερολογίου είτε σε μορφή άρθρου και έκθεσης, αγάπη που την ακολουθεί μέχρι και σήμερα.

✍️Στις Πανελλήνιες εξετάσεις το 2014 πέρασε στη σχολή Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης. Τότε ήταν που μαζί με τη συμφοιτήτριά της την Αναστασία, χτύπησαν την πόρτα του φοιτητικού ραδιοφωνικού σταθμού του ΤΕΙ.

✍️Μέσα από τις εβδομαδιαίες εκπομπές στον εν λόγω σταθμό, συνειδητοποίησε ότι τελικά προσανατολίζεται περισσότερο προς τη Δημοσιογραφία και όχι πλέον στην Κοινωνική Εργασία. Έτσι έκανε μια «στροφή», πήγε στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ και πλέον τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος.

🥰 Ενώ όποτε βρίσκει ευκαιρία, βγάζει… μολύβι και χαρτί και βάζει όλες τις σκέψεις της σε μία λευκή κόλλα.

Σε ευχαριστούμε για όλα Γιώτα!

#MeetOurTeam #FnA_Company #Team

Xaris Giannopoulou: Program Translator

✍️ Η Χάρις Γιαννοπούλου είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

✍️ Από το 2014 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ παράλληλα ήταν αρθρογράφος στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων. Το 2016 εργάστηκε ως συνοδός ισπανόφωνων και αγγλόφωνων γκρουπ τουριστών στην Σαντορίνη.

✍️ Το 2019 παρακολούθησε το Μονοετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μεταφραστών και το Σεμινάριο Υποτιτλισμου παίρνοντας ειδίκευση στη μετάφραση νομικών και οικονομικών κειμένων. Έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες ως μεταφράστρια στην Αγγλική, Ισπανική και Γαλλική γλώσσα

✍️ Εργάζεται μαζί μας ως εξωτερικός συνεργάτης αναλαμβάνοντας να μεταφράζει τη βάση δεδομένων του λογισμικού στα Αγγλικά τα Γαλλικά και τα Ισπανικά

Σε ευχαριστούμε τόσο πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου Χάρις! 

#MeetOurTeam #FnACompany 

Eirini Katseli: Program Translator

✍️Η Ειρήνη Κατσέλη αποφοίτησε το 2015 από το τμήμα της Ισπανικής φιλολογίας και πολιτισμού του Εθνικού Καποδίστριακου Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Τενερίφης.

✍️ Το 2015 εργάστηκε ως agent και αργότερα ως supervisor στον τομέα τηλεποικοινωνιων στο Ισπανόφωνo τμήμα της Apple.

✍️ Το 2018 παρακολουθησε σεμινάριο υποτιτλισμού και δούλεψε ως διερμηνέας σε συνέδρια.

✍️ Μέχρι σήμερα εργάζεται ως μεταφράστρια Αγγλικών, ισπανικών και Ιταλικών ενώ παραδίδει μαθήματα Ισπανικών.

✍️ Εργάζεται μαζί μας ως εξωτερικός συνεργάτης αναλαμβάνοντας να μεταφράζει τη βάση δεδομένων του λογισμικού στα Iταλικά!

Σε ευχαριστούμε τόσο πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου Ειρήνη! 

#MeetOurTeam #FnACompany 

Μαρία Χριστάκη, Αρχιτέκτων Μηχανικός + 3D artist
Graphic designer FnA company

✍️Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

✍️Το 2019 αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πολυτεχνείου της Ξάνθης και τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή καλλιεργήθηκε το ενδιαφέρον της για τις τέχνες.

✍️Ως δημιουργικό άτομο, ενδιαφέρεται να μάθει και να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητες της στην τέχνη και την αρχιτεκτονική.

✍️Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ψηφιακή τέχνη, το βίντεο, τη φωτογραφία και τη δημιουργία ψηφιακών φανταστικών κόσμων.

Σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σου Μαρία!

#MeetOurTeam #FnA_Company #Team

Anastastia Liangkou: Data Base Programmer

✍️ Η Αναστασία Λιάνγκου γεννήθηκε το 1996 και μεγάλωσε στο Καρπενήσι!

✍️ Αποφοίτησε το 2020 από το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης.

✍️ Αυτή την περίοδο εργάζεται στην γραμματειακή υποστήριξη ενός φροντιστηρίου στο Ηράκλειο Κρήτης ,ενώ παράλληλα ασχολείται εθελοντικά με τον τομέα της!

✍️ Στην ομάδα μας ασχολείται με την γραμματειακή υποστήριξη, την συγκέντρωση του υλικού των σεμιναρίων, καθώς και στην οργάνωση της βάσης δεδομένων του λογισμικού
 

#MeetOurTeam #FnACompany 

Nikolaos Skourogiannakis, Purchasing & Cost control department manager, food and beverage

✍️ Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

✍️ Το 2016 αποφοίτησε από τo T..Ε.Ι ΚΡΗΤΗΣ τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων με τομέα την λογιστική. Mε πολλές πανεπιστημιακές μετεκπαιδεύσεις στην συνέχεια, στο τομέα του ξενοδοχείου F&b και management. Η αγάπη του και η όρεξη για την δουλειά του τον κάνει να εξελίσσεται συνεχώς και να κυνηγάει κάθε νέα πρόκληση

✍️ Εργάζεται σαν corporate Purchasing & Cost control department manager στα ξενοδοχεία Kakkos beach & Bay resorts.

✍️ Η βοήθεια του στο τομέα του κόστους , απεικόνισης των δεόμενων , στην ανάλυση food & beverage cost και στους προτεινόμενους τιμοκαταλόγους πώλησης είναι πολύτιμη.

Σε ευχαριστούμε για την βοήθεια σου Νικο!

#MeetOurTeam #FnA_Company #Team

Aggeliki Frarou – Social Media & Marketing

✍️ Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου έζησε μέχρι τα 18 της. Τελειώνοντας το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει δημόσια διοίκηση.

✍️ Το δεύτερο έτος των σπουδών της συνειδητοποίησε την αγάπη της για τις επιχειρήσεις όπου άρχισε να ασχολείται με σεμινάρια και μαθήματα στον τομέα της διοίκησης, του human resources και του marketing.

✍️Έχει καταφέρει να κερδίσει δεκάδες πιστοποιήσεις και θεωρεί ότι η εκπαίδευση δεν σταματάει ποτέ.

✍️ Η Αγγελική σχολείται με τις ξένες γλώσσες και στόχος της είναι να τελειοποιησει και τις 5 που γνωρίζει.

Σε ευχαριστούμε για όλα Αγγελική!

#MeetOurTeam #FnA_Company #Team

Γιώργος Χατζής – MSc Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

✍️ Ο Γιώργος Χατζής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Αιγίνιο Πιερίας. Στα 18 του μετακόμισε στο Θεσσαλία, καθώς πέρασε στο τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τότε ήταν που συνειδητοποίησε τη σημασία της διατροφής στον γενικότερο τρόπο ζωής του ανθρώπου.

✍️ Από το πρώτο έτος ξεκίνησε να παρακολουθεί επιστημονικά συνέδρια και ερχόταν σε επαφή με τα νεότερα δεδομένα της διατροφής.

✍️ Τελειώνοντας τις σπουδές του αποφάσισε να εμβαθύνει τις γνώσεις του σαν επιστήμονας. Έτσι προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Κλινικής Διατροφολογίας.

✍️ Από τότε έχει ολοκληρώσει αρκετές εξειδικεύσεις και πιστοποιήσεις, έχει υπάρξει καθηγητής σε ΙΕΚ και επιστημονικός συνεργάτης στο Παθολογικό-Διαβητολογικό Γραφείο του ΓΝ. Παπαγεωργίου.  

Σε ευχαριστούμε για όλα Γιώργο!

#MeetOurTeam #FnA_Company #Team

Έλλη Στούρνα – CO-Founder of Vegan Life Festival – Δημοσιογράφος

✍️ Η Έλλη Στούρνα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Αγίας Παρασκευής Eugène Delacroix και στη συνέχεια σπούδασε Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης στο ΕΚΠΑ. Στο πλαίσιο των σπουδών της, και μέσω του προγράμματος Erasmus, φοίτησε για ένα εξάμηνο στο τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Montpellier, στη Γαλλία.

✍️ Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη φιλοσοφία, επικεντρώθηκε στην έρευνα στον τομέα της εφαρμοσμένης ηθικής (και ιδιαίτερα του Animal Ethics), ενώ παράλληλα είχε ενεργό εθελοντική και ακτιβιστική δράση σε συνεργασία με φιλοζωικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις, καθώς και φορείς που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

✍️ Το 2013 έγινε χορτοφάγος, ενώ το 2015 έγινε vegan.

✍️ Από το 2016 είναι συνιδρύτρια του Vegan Life Festival, του μεγαλύτερου vegan θεσμού στην Ελλάδα που πραγματοποιεί, μεταξύ άλλων, vegan φεστιβάλ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

✍️ Το Vegan Life Festival της Αθήνας αποτελεί το vegan φεστιβάλ με τη μεγαλύτερη προσέλευση στην Ευρώπη, με την επισκεψιμότητα να φτάνει τα 38.000 άτομα το 2021.

✍️ Η Έλλη έχει εργαστεί ως αρθρογράφος σε αρκετά διαφορετικά μέσα, μεταξύ των οποίων το Greek Vegan Magazine και το thefoodies.gr.

✍️ Tο 2020 συμμετείχε στην εκπομπή Viral της τηλεόρασης CRETA, ως συνδημιουργός και συμπαρουσιάστρια της ενότητας My Green Life μαζί με τον Κώστα Γωνιανάκη. Η ενότητα αυτή είχε ως θέμα την υγεία, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τη φιλοζωία.

✍️ Το 2021 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής των Vegan Awards της εταιρείας BOUSSIAS.

✍️ Η Έλλη είναι ενεργή στα social media μέσα από τα προσωπικά της προφίλ στο Instagram και το Facebook, όπου συζητά ενεργά και δημόσια ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προστασίας του περιβάλλοντος και δικαιωμάτων των ζώων.

Σε ευχαριστούμε για όλα Έλλη!

#MeetOurTeam #FnA_Company #Team