Στη βάση δεδομένων της FnA Company μπορείς να βρεις πάνω από 5.000 τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντων ζαχαροπλαστικής & μαγειρικής. Δημιούργησε τη διατροφική ετικέτα του τροφίμου σου σε πλήρη συμμόρφωση με τη νομοθεσία!

FnA Company Passion for Pastry Formulation

0
Συστατικά στη βάση δεδομένων του λογισμικού FnA Method
0
Διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και εμπορικά brands
0
Χρήστες στο λογισμικό FnA Method

Εισαγωγή στο λογισμικό της FnA Company

Το λογισμικό FnA Method (Formulate and Analysis Method), αποτελεί έναν καινοτόμο «σύμμαχο» στους ζαχαροπλάστες, τεχνολόγους τροφίμων και επιχειρηματίες του κλάδου, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να υπολογίσουν εύκολα, με ακρίβεια και χαμηλό κόστος τις διαθρεπτικές ετικέτες των τροφίμων, σε πλήρη συμμόρφωση με τον Ε.Κ 1169/2011.

FnA Method: Γιατί να αγοράσω το λογισμικό;

FnA Method (Formulate and Analysis Method) - To πρώτο λογισμικό στην Ελλάδα!

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Διαχειριστείτε τις συνταγές σας εύκολα και γρήγορα μέσα από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή σας. Απλό & εύκολο στη χρήση, ακόμα και αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Μπορείτε να εισάγετε έναν απεριόριστο αριθμό συνταγών με τις οποίες θα δημιουργήσετε την τελική σύνθεση γλυκού, φτιάχνοντας παράλληλα και τη διατροφική του ετικέτα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Επιλέξτε μία ή περισσότερες συνταγές και υπολογίστε αυτόματα τις ποσότητες των πρώτων υλών που χρειάζεστε. Δημιουργήστε τη σύνθεση τελικού γλυκού.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εξαιρετικά ασφαλές! Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή με τεχνολογία κρυπτογράφησης FnA Method και με δυνατότητα αποθήκευσης των συνταγών σας στον προσωπικό σας υπολογιστή.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ειδικά σχεδιασμένο για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, τεχνήτες ζαχαροπλάστες και τεχνολόγους τροφίμων του χώρου.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

Συνδυάζουμε προγράμματα παγωτού, σοκολάτας, διατροφικής επισήμανσης και κοστολογίου σε ένα σύγχρονο σύστημα, ευέλικτο και γρήγορο στη χρήση του.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το λογισμικό της FnA Company επιτρέπει να έχετε πάντα το κόστος των πρώτων υλών και των συνταγών σας υπό έλεγχο.

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Εύκολη προσαρμογή συνταγών στις ανάγκες σας, σύμφωνα με την τεχνολογία του παγωτού και της σοκολάτας (Formulation).

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΤΙΚΕΤΩΝ

Δημιουργήσετε τις διατροφικές σας ετικέτες μόλις σε λίγα λεπτά. Εκτυπώστε τις ετικέτες των γλυκών σας, σύμφωνα με τον ΕΚ 1169/2011.

Με το λογισμικό της FnA Company μπορείς:

  • Να αναλύσεις το κοστολόγιο της συνταγής σου.
  • Να υπολογίζεις το κόστος ανά μερίδα γλυκού.
  • Να υπολογίζεις το κόστος των εργατικών σου, αλλά και το κόστος της ημερήσιας παραγωγής σου.

Με το λογισμικό της FnA Company μπορείς:

  • Να διαχειριστείς τις παραμέτρους των συνταγών σου σύμφωνα με την τεχνολογία του παγωτού, των μους και της σοκολάτας.
  • Να υπολόγισεις το ποσοστό των σακχάρων, των λιπαρών, των ΣΥΑΛ, των συνολικών στερεών, τη γλυκύτητα του προϊόντος, το ποσοστό λακτόζης, την αντιψυκτική ισχύ της συνταγής σου και να δεις τη θερμοκρασία σερβιρίσματος ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος σου (σορμπέ ή παγωτό).
  • Να υπολόγισεις το ποσοστό βουτύρου κακάο της συνταγής σου, το ποσοστό ξηρού κακάου, την εκτιμώμενη δραστηριότητα ελεύθερου νερού (Αw) και την εκτιμώμενη διάρκεια ζωής του τελικού προϊόντος.

Δημιούργησε την τελική σύνθεση του γλυκού σου:

• Δημιούργησε τη σύνθεση του τελικού γλυκού μέσω των υποσυνταγών που έχουν περαστεί στο σύστημα και υπολόγισε τη διατροφική αξία στον τελικό κωδικό του προϊόντος (π.χ. κωδικός «Τάρτα Λεμόνι»).

• Κατέβασε σε PDF την πληροφορία αυτή, εκτύπωσε την και οργάνωσε το συνταγολόγιο σου με τις επιθυμητές παραγωγικές στήλες, το κοστολόγιο των υποσυνταγών, τη διατροφική ετικέτα κάθε υποσυνταγής, αλλά και τις τεχνολογικές παραμέτρους για τον τελικό κωδικό προϊόντος που δημιούργησες.

  • Δημιούργησε τη διαθρεπτική επισήμανση και την ετικέτα των τροφίμων σου, σε πλήρη συμμόρφωση με τον κανονισμό ΕΚ 1169/2011, σε πέντε διαφορετικές γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ιταλικά. 
Jordi Puigvert
Jordi Puigvert
Read More
It is the most complete formulation and laveling software right now in the market, due the fact that you can work out formulations related on parameters for Ice cream/gelato and sorbet, Pastry, Bakery, chocolate and Cuisine. Also because the data base it really settled and of course the opportunity to introduce your ingredients according to your needs. Being able to save the ingredients into a personal data base with all the facts related on allergies and food trends as plant based, etc is also a must.
Δημήτρης Τσ.
Δημήτρης Τσ.
Read More
Πολύ καλό λογισμικό για τον υπολογισμό συνταγών ζαχαροπλαστικής και παγωτού!
Γιώργος Κ.
Γιώργος Κ.
Read More
Το λογισμικό, σε σύγκριση με ευρωπαϊκά και αμερικανικά λογισμικά που έχω δοκιμάσει, είναι ότι πιο ολοκληρωμένο. Με ουσιώδεις και χρήσιμες πληροφορίες για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου. Πραγματικά πολύτιμο εργαλείο!
Νίκος Λ.
Νίκος Λ.
Read More
Προσωπικά θεωρώ το λογισμικό το καλύτερο στην αγορά με διαφορά. Εύκολο στη χρήση και πάρα πολύ οικονομικό για όλα τα προνόμια που προσφέρει.
Κωνσταντίνος Μ.
Κωνσταντίνος Μ.
Read More
Το λογισμικό είναι ό,τι καλύτερο έχω βρει στην αγορά! Μου έχει λύσει τα χέρια στην παραγωγή παγωτού, αλλά και στη ζαχαροπλαστική.
Previous
Next